Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лосєв І. Ю. 312.680 До наказу (к) 122 180 10.68
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.68
+
2 Слабошевський Б. Б. 293.650 До наказу (к) 100 180 13.65
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.65
+
3 Пастух Д. Є. 317.000 Відмова 150 155 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Фахове випробування: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 12