Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 2м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пасічник Д. О. 163.250 До наказу (б) 183 146 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 183
  • Фахове випробування: 146
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
2 Радченко В. В. 158.250 До наказу (б) 125 156 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 125
  • Фахове випробування: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
3 Голубокий Т. С. 153.000 До наказу (б) 100 160 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
4 Федько Ю. М. 150.500 До наказу (б) 106 148 13
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 148
  • Інші показники конкурсного відбору: 13
+
5 Гребеневич Т. В. 137.500 До наказу (б) 106 144 3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 144
  • Інші показники конкурсного відбору: 3
+