Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 2м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ніколаєвський О. Д. 156.250 До наказу (к) 124 147 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • Фахове випробування: 147
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
+
2 Федько Ю. М. 150.500 Допущено 106 148 13
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 148
  • Інші показники конкурсного відбору: 13
3 Пасічник Д. О. 163.250 Відхилено (б) 183 146 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 183
  • Фахове випробування: 146
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
4 Радченко В. В. 158.250 Відхилено (б) 125 156 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 125
  • Фахове випробування: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 10