Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 25 • К 5
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 6
  • Подано заяв: 62
  • Конкурс на бюджет: 2.07
  • Зараховано: 43
  • Оригіналів: 43
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павлишин В. М. 130.800 До наказу (б) 100 130 9.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 130
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
+
2 Янчук М. Р. 125.500 До наказу (б) 111 119 8.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 119
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
+