Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання,консервування та переробка молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бузовецький Б. В. 277.000 До наказу (к) 120 157
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 157
+
2 Майоров Г. В. 274.000 До наказу (к) 120 154
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 154
+
3 Бачинська Н. М. 0.000 Відмова