Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 27
  • Конкурс на бюджет: 5.4
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 22
  • Рекомендован на контракт: 22
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бєженар В. В. 126.750 До наказу (к) 111 116 140
  • Українська мова: 111
  • Математика: 116
  • Фахове випробування: 140
+
2 Кузьмін В. П. 65.000 Зареєстровано 120 140
  • Українська мова: 120
  • Географія: 140