Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІМСТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дворецька Т. А. 143.500 До наказу (к) 118 116 170
  • Українська мова: 118
  • Математика: 116
  • Фахове випробування: 170
+
2 Маглевич М. В. 63.000 Скасовано (втрата пріор.) 120 132
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 132