Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво цукристих речовин та експертиза якості харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Понурова О. М. 436.000 Рекомендовано (к) 170 108 158
  • Українська мова: 170
  • Історія України: 108
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • РК: 1.04
2 Белей К. О. 421.250 Рекомендовано (к) 117 112 135
  • Українська мова: 117
  • Історія України: 112
  • Середній бал документа про освіту: 135
  • РК: 1.04
3 Міхневич Н. В. 413.000 Рекомендовано (к) 150 120 143
  • Українська мова: 150
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 143
  • РК: 1.04