Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 30 • К 30
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП)
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 96
  • Конкурс на бюджет: 2.13
  • Зараховано: 72
  • Оригіналів: 73
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іваниця І. О. 218.000 До наказу (к) 104 104 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 104
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
2 Поліновська О. В. 210.000 Рекомендовано (к) 100 100 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
3 Гапич І. В. 10.000 Зареєстровано 10
  • Інші показники конкурсного відбору: 10