Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 45 • К 45
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 124
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бородич Б. Ю. 172.500 Рекомендовано (к) 176 148 183
  • Українська мова: 176
  • Історія України: 148
  • Фахове випробування: 183
2 Сідляренко Д. О. 141.750 Рекомендовано (к) 140 143 142
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 143
  • Фахове випробування: 142
3 Журавель М. І. 64.500 Скасовано (втрата пріор.) 120 138
  • Українська мова: 120
  • Географія: 138