banner
Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.4 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чепорнюк І. А. 110.500 До наказу (к) 107 112 112
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 112
  • Фахове випробування: 112
+
2 Горбачевський Р. В. 103.300 До наказу (к) 100 111 100
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 111
  • Фахове випробування: 100
+
3 Карпенко Є. С. 135.000 Рекомендовано (к) 117 157 132
  • Українська мова: 117
  • Історія України: 157
  • Фахове випробування: 132
4 Бєлова Д. О. 77.100 Зареєстровано 120 137
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 137
5 Гавриловський Є. А. 69.600 Зареєстровано 104 128
  • Українська мова: 104
  • Математика: 128