Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 16 • К 16
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання,консервування та переробка молока
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горішний Ю. М. 431.000 До наказу (к) 152 126 153
  • Українська мова: 152
  • Біологія: 126
  • Середній бал документа про освіту: 153
  • РК: 1.02
+
2 Сачок Є. В. 424.250 До наказу (к) 120 105 143
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 105
  • Середній бал документа про освіту: 143
  • РК: 1.02
+
3 Гориченко П. С. 403.000 До наказу (к) 120 120 163
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 163
  • РК: 1.02
+
4 Хоменко П. С. 491.925 Відмова 128 130 146
  • Українська мова: 128
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 146
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
5 Драчук І. С. 470.250 Відмова 115 138 154
  • Українська мова: 115
  • Біологія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 154
  • РК: 1.02
6 Чорний М. Д. 421.838 Відмова 102 113 133
  • Українська мова: 102
  • Біологія: 113
  • Середній бал документа про освіту: 133
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
7 Сивура А. О. 282.250 Відмова 109 146
  • Біологія: 109
  • Середній бал документа про освіту: 146
  • РК: 1.02