Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 43
  • Конкурс на бюджет: 14.33
  • Оригіналів: 38
  • Рекомендовано всього: 36
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 33
  • Рейтингові списки 2020 року

Заяв ще немає