Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 90 • К 60
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Івченко А. О. 454.650 До наказу (к) 136 120 9.7
  • Українська мова: 136
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 9.7
  • СК: 1.05
+
2 Лук`янчук М. М. 423.000 До наказу (к) 140 120 8.3
  • Українська мова: 140
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
+
3 Заречена Д. О. 441.000 Відмова 130 120 9
  • Українська мова: 130
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • СК: 1.05
4 Атаманська Д. О. 157.000 Відмова 7.7
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
5 Сидоренко М. В. 153.300 Відмова 6.6
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • СК: 1.05