Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Григурко А. П. 412.000 Допущено 130 130 7.2
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
2 Ревенко Т. О. 164.000 Зареєстровано 8.4
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
3 Аркушенко М. С. 157.000 Зареєстровано 7.7
  • Середній бал документа про освіту: 7.7