Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 8 • К 8
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гончаренко К. І. 412.000 До наказу (к) 126 135 151
  • Українська мова: 126
  • Біологія: 135
  • Середній бал документа про освіту: 151
  • РК: 1.04
+
2 Осадча О. Л. 526.050 Відхилено (к) 120 148 166
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • СК: 1.05
  • РК: 1.04