Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Аграрні науки та продовольство
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кравчук Д. М. 413.000 До наказу (к) 140 130 6.3
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
+