Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 25 • К 25
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Родіонов А. В. 178.550 До наказу (к) 161 180 3.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 161
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.3
+
2 Кумар Д. Г. 176.600 До наказу (к) 169 175 3.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 169
  • Фахове випробування: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.1
+