Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Турко Б. І. 153.750 До наказу (к) 157 148 155
  • Українська мова: 157
  • Географія: 148
  • Фахове випробування: 155
+
2 Обребська О. О. 133.250 До наказу (к) 140 143 125
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 143
  • Фахове випробування: 125
+
3 Боянівська Х. Ф. 158.750 Рекомендовано (к) 145 130 180
  • Українська мова: 145
  • Біологія: 130
  • Фахове випробування: 180
4 Матвієнко О. О. 158.250 Рекомендовано (к) 140 153 170
  • Українська мова: 140
  • Математика: 153
  • Фахове випробування: 170
5 Козловець Х. А. 133.500 Рекомендовано (к) 127 107 150
  • Українська мова: 127
  • Математика: 107
  • Фахове випробування: 150
6 Гординська О. С. 80.000 Зареєстровано 180 140
  • Українська мова: 180
  • Математика: 140
7 Ціцяла А. М. 77.000 Зареєстровано 160 148
  • Українська мова: 160
  • Географія: 148
8 Яворська Ю. І. 63.250 Скасовано (втрата пріор.) 153 100
  • Українська мова: 153
  • Історія України: 100