Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМБіХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 101
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Царевський Д. В. 62.000 Відмова 113 135
  • Українська мова: 113
  • Історія України: 135