Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мельник З. В. 240.000 До наказу (к) 120 120
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 120
+
2 Швачко А. М. 240.000 До наказу (к) 120 120
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 120
+
3 Бондарь Р. М. 240.000 До наказу (к) 120 120
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 120
+
4 Радько І. Ю. 240.000 До наказу (к) 120 120
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 120
+
5 Бондаренко А. В. 240.000 Зареєстровано 120 120
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 120
+