Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сова І. С. 233.900 До наказу (к) 162 71.9
  • Фахове випробування: 162
  • Середній бал документа про освіту: 71.9
+
2 Свистун Р. М. 222.200 До наказу (к) 160 62.2
  • Фахове випробування: 160
  • Середній бал документа про освіту: 62.2
+