204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Зараховано: 6
 - Оригіналів: 6
 
- Подано заяв: 0
 - Зараховано: —
 - Рейтингові списки 2017 року
 
- Подано заяв: 51
 - Конкурс на бюджет: 1.28
 - Оригіналів: 44
 - Рейтингові списки 2020 року
 
- Подано заяв: 0
 - Рейтингові списки 2019 року
 
- Подано заяв: 104
 - Конкурс на бюджет: 2.6
 - Зараховано: 65
 - Оригіналів: 65
 - Рекомендовано всього: 18
 - Рекомендован на контракт: 18
 - Рейтингові списки 2018 року
 
| ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | Д | ||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 1 Мілінчук С. І. | — | 254.000 | До наказу (к) | 
                                                            
                                    104  150                                
                                
  | 
                        — | + | 
| 2 | 2 Василенко Д. М. | — | 228.000 | До наказу (к) | 
                                                            
                                    128  100                                
                                
  | 
                        — | + | 
| 3 | 3 Кулакевич А. В. | — | 208.000 | До наказу (к) | 
                                                            
                                    108  100                                
                                
  | 
                        — | + | 
| 4 | 4 Портянко Я. С. | — | 208.000 | До наказу (к) | 
                                                            
                                    108  100                                
                                
  | 
                        — | + | 
| 5 | 5 Пелих В. В. | — | 204.000 | До наказу (к) | 
                                                            
                                    104  100                                
                                
  | 
                        — | + | 
| 6 | 6 Шеляг І. А. | — | 114.000 | До наказу (к) | 
                                                            
                                    104  10                                
                                
  | 
                        — | + |