Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 104
  • Конкурс на бюджет: 2.6
  • Зараховано: 65
  • Оригіналів: 65
  • Рекомендовано всього: 18
  • Рекомендован на контракт: 18
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мілінчук С. І. 254.000 До наказу (к) 104 150
  • Фахове випробування: 104
  • Середній бал документа про освіту: 150
+
2 Василенко Д. М. 228.000 До наказу (к) 128 100
  • Фахове випробування: 128
  • Середній бал документа про освіту: 100
+
3 Кулакевич А. В. 208.000 До наказу (к) 108 100
  • Фахове випробування: 108
  • Середній бал документа про освіту: 100
+
4 Портянко Я. С. 208.000 До наказу (к) 108 100
  • Фахове випробування: 108
  • Середній бал документа про освіту: 100
+
5 Пелих В. В. 204.000 До наказу (к) 104 100
  • Фахове випробування: 104
  • Середній бал документа про освіту: 100
+
6 Шеляг І. А. 114.000 До наказу (к) 104 10
  • Фахове випробування: 104
  • Середній бал документа про освіту: 10
+