Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ситниченко К. М. 443.000 До наказу (к) 164 120 7.9
  • Українська мова: 164
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
+
2 Пасат Г. В. 404.000 До наказу (к) 172 105 4.7
  • Українська мова: 172
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 4.7
+
3 Довганюк К. О. 399.000 До наказу (к) 144 105 7
  • Українська мова: 144
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 7
+
4 Кондаурова М. М. 375.000 До наказу (к) 140 105 5
  • Українська мова: 140
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 5
+
5 Чижов В. С. 372.000 До наказу (к) 124 105 6.3
  • Українська мова: 124
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
+
6 Чижов І. С. 362.000 До наказу (к) 116 105 6.1
  • Українська мова: 116
  • Математика: 105
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
+