Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 2м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бойко О. В. 164.250 До наказу (б) 111 170 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
2 Нагорний А. Ф. 160.750 До наказу (б) 116 165 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
3 Лебідь Я. Г. 160.750 До наказу (б) 116 165 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
4 Юзько Б. В. 154.500 До наказу (б) 106 160 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+