Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 2м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання та переробки водних біоресурсів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мильнікова К. Д. 158.500 До наказу (б) 132 158 7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 132
  • Фахове випробування: 158
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
2 Косяк О. В. 147.500 До наказу (б) 100 162 1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 162
  • Інші показники конкурсного відбору: 1
+
3 Клочко Ю. В. 140.250 До наказу (б) 100 143 8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 143
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+