Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТПТМ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • БМ 12 • К 3
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.17
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Афанасенко Є. В. 135.250 До наказу (б) 121 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Фахове випробування: 140
+
2 Мазурик Л. О. 126.250 До наказу (б) 100 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 135
+