Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та ресторанне господарство
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Миронюк Ю. С. 132.750 До наказу (б) 111 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 140
+
2 Лапчук Я. О. 146.500 Зареєстровано 100 162
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 162
3 Лебедь Б. В. 128.000 Зареєстровано 122 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Фахове випробування: 130