Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.4 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 24
  • Конкурс на бюджет: 4.8
  • Зараховано: 18
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваленко А. М. 151.310 До наказу (б) 111 156 13.31
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.31
+
2 Кубашина А. С. 156.110 До наказу (к) 100 169 14.71
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 169
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.71
+