Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 43
  • Конкурс на бюджет: 14.33
  • Оригіналів: 38
  • Рекомендовано всього: 36
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 33
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Несмєян К. Є. 191.650 До наказу (к) 128 191 16.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 128
  • Фахове випробування: 191
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.4
+
2 Шутенко О. О. 182.800 До наказу (к) 100 190 15.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.3
+