Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 2 • К 2
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.5 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 62
  • Конкурс на бюджет: 2.07
  • Зараховано: 43
  • Оригіналів: 43
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лещишин М. В. 169.500 До наказу (к) 189 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 189
  • Фахове випробування: 150
+