Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 30 • БМ 20 • К 10
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 0.45
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карева Т. О. 121.000 До наказу (б) 115
  • Індивідуальна усна співбесіда: 115
  • СК: 1.05
  • РК: 1.07
+
2 Юхновець В. А. 120.000 До наказу (б) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
  • РК: 1.07
+
3 Орлов В. О. 115.000 До наказу (б) 115
  • Індивідуальна усна співбесіда: 115
  • РК: 1.07
+
4 661-7933367 М. С. 180.000 Допущено 143 142 147
  • Українська мова: 143
  • Математика: 142
  • Історія України: 147
  • РК: 1.07
5 Трофимов Я. І. 176.000 Допущено 140 128 154
  • Українська мова: 140
  • Математика: 128
  • Історія України: 154
  • РК: 1.07
6 Анодій В. А. 175.000 Допущено 145 138 136
  • Українська мова: 145
  • Математика: 138
  • Історія України: 136
  • РК: 1.07
7 Підвисоцька К. В. 173.000 Допущено 133 134 149
  • Українська мова: 133
  • Математика: 134
  • Історія України: 149
  • РК: 1.07
8 Довбня А. В. 152.000 Допущено 113 130
  • Українська мова: 113
  • Математика: 130
  • РК: 1.07
9 Бережний Е. М. 120.000 Допущено 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
  • РК: 1.07