Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 15 • БМ 7 • К 8
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1.43
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Івасів Л. М. 194.000 До наказу (б) 194
  • Індивідуальна усна співбесіда: 194
+
2 Риптик Р. Р. 192.000 До наказу (б) 192
  • Індивідуальна усна співбесіда: 192
+
3 Бойчук В. І. 190.000 До наказу (б) 190
  • Індивідуальна усна співбесіда: 190
+
4 Сафіканов В. Р. 188.000 До наказу (б) 188
  • Індивідуальна усна співбесіда: 188
+
5 Джус Я. М. 186.000 До наказу (б) 186
  • Індивідуальна усна співбесіда: 186
+
6 Дмитрук М. М. 184.000 До наказу (б) 184
  • Індивідуальна усна співбесіда: 184
+
7 Гультайчук А. Д. 182.000 До наказу (б) 182
  • Індивідуальна усна співбесіда: 182
+
8 Шкрумида І. А. 180.000 До наказу (б) 180
  • Індивідуальна усна співбесіда: 180
+
9 Марков В. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Корабельський Б. В. 0.000 Зареєстровано