Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 3 • БМ 1 • К 2
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дубяга О. О. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
  • РК: 1.04
+
2 Шеренок К. В. 143.000 Відмова 143
  • Індивідуальна усна співбесіда: 143
  • РК: 1.04