Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 9м
ВМ 40 • БМmax 7 • К 33
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.43
Квота 1 1
Квота 2 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чернієнко О. С. Пр. 1 147.339 До наказу (б) 124 146
  • Українська мова: 124
  • Біологія: 146
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
+
2 59-8091714 Я. І. Пр. 3 157.290 140 154
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 154
  • РК: 1.07
Квота-2
3 Голик А. О. Пр. 3 155.685 145 146
  • Українська мова: 145
  • Історія України: 146
  • РК: 1.07