Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 20 • БМ 10 • К 10
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 0.7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Алексієвич О. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
2 Федотов В. С. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
3 Юров А. А. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
4 Скрипченко В. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
5 Реу Л. М. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
6 Маліцька І. О. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
7 Нагалка В. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+