Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 9м
ВМ 3 • БМ 2 • К 1
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Семенчук В. М. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
2 Кравчук А. С. 142.000 До наказу (б) 142
  • Індивідуальна усна співбесіда: 142
+
3 Кравчук А. С. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
4 Семенюк С. М. 130.000 Відмова 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
5 Шутовський Д. С. 125.000 Відмова 125
  • Індивідуальна усна співбесіда: 125