Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСПТАКУНУС Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 35 • БМ 6
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1.83
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зінченко М. С. 158.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
  • СК: 1.05
+
2 Завальнюк М. Ю. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
3 Ткаченко Ю. К. 138.000 До наказу (б) 138
  • Індивідуальна усна співбесіда: 138
+
4 Олійник Д. С. 137.000 До наказу (б) 137
  • Індивідуальна усна співбесіда: 137
+
5 Петренко Д. В. 136.000 До наказу (б) 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
+
6 Коваленко Є. С. 135.000 До наказу (б) 135
  • Індивідуальна усна співбесіда: 135
+
7 Ковтун О. С. 132.000 До наказу (к) 132
  • Індивідуальна усна співбесіда: 132
+
8 Кубрак Д. С. 140.000 Відмова 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
9 771-8063388 І. М. 135.000 Відмова 135
  • Індивідуальна усна співбесіда: 135
10 Лубенський О. С. 120.000 Відмова 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
11 Марчак Р. В. 120.000 Відмова 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120