Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Луців М. А. 149.400 До наказу (к) 142 154 149
  • Українська мова: 142
  • Математика: 154
  • Історія України: 149
+
2 Харьковщенко В. О. 137.300 До наказу (к) 152 139 116
  • Українська мова: 152
  • Математика: 139
  • Історія України: 116
+
3 Нагірняк М. В. 131.200 До наказу (к) 127 131 138
  • Українська мова: 127
  • Математика: 131
  • Історія України: 138
+
4 Горбач С. А. 149.500 154 149 144
  • Українська мова: 154
  • Математика: 149
  • Історія України: 144