Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 20 • БМ 5 • К 15
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 2.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мустяца О. В. 165.000 До наказу (б) 165
  • Фахове випробування: 165
+
2 Казарінов В. О. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
3 Пігович К. Г. 155.000 До наказу (б) 155
  • Фахове випробування: 155
+
4 Сергєєва У. Ю. 147.000 До наказу (б) 147
  • Фахове випробування: 147
+
5 Телющенко Р. І. 134.000 До наказу (б) 134
  • Фахове випробування: 134
+
6 Назарова К. Є. 168.000 Зареєстровано 168
  • Фахове випробування: 168
7 Казак М. М. 158.000 Зареєстровано 158
  • Фахове випробування: 158
8 Гілко А. В. 154.000 Зареєстровано 154
  • Фахове випробування: 154
9 Притуляк Ю. С. 146.000 Зареєстровано 146
  • Фахове випробування: 146
10 Запорожан В. П. 0.000 Зареєстровано
11 Грек В. В. 0.000 Зареєстровано
12 Мазур В. О. 0.000 Зареєстровано