Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 43 • К 43
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бабічев М. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Кравчук К. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Агасян А. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Юрченко В. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Зирянова А. С. 0.000 Рекомендовано (к) +