Зачекайте...

181 Харчові технології

ТЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30
Заяв 23
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попельнюк В. С. 0.000 До наказу (к) +
2 Наріжна С. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Сизий І. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Кудряшова Д. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Крушельницька В. А. 0.000 До наказу (к) +
6 Попович О. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Ткаченко К. Є. 0.000 До наказу (к) +
8 Якименко А. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Поган А. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Самойленко В. О. 0.000 До наказу (к) +
11 Плюта Т. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Федорченко Д. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Вінярська Я. М. 0.000 До наказу (к) +
14 Пахомова Г. К. 0.000 До наказу (к) +
15 Калініченко Є. В. 0.000 До наказу (к) +
16 Щербина К. Ю. 0.000 До наказу (к) +
17 Арендаренко К. С. 0.000 До наказу (к) +
18 Бєлозьорова А. Є. 0.000 До наказу (к) +
19 Урусова М. М. 0.000 До наказу (к) +
20 Нелюба К. О. 0.000 До наказу (к) +
21 Чипенко А. О. 0.000 Відхилено (к) +
22 Терещенко Р. О. 0.000 Відхилено (к) +
23 Новікова Є. П. 0.000 Відхилено (к) +