Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • К 60
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Неменко Т. К. 0.000 До наказу (к) +
2 Лучинкін-Муляр Л. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Білобров Д. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Лоєнко А. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Мельник А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Потапов М. Р. 0.000 Рекомендовано (к) +
7 Гуцан Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Кравченко Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Тищенко Д. О. 0.000 Відмова