Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 20 • К 20
Заяв 18
Виробництво та технології / Харчові технології / Нутриціологія
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волошина В. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Дурностук Б. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Драчук О. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Дяченко А. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Олійник А. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Дьоміна Н. А. 0.000 До наказу (к) +
7 Чорна М. Б. 0.000 До наказу (к) +
8 Шестакова О. А. 0.000 До наказу (к) +
9 Безклубова А. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Кринська Г. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Савенко Т. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Розбицька Т. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Барська Л. Т. 0.000 До наказу (к) +
14 Волинець С. В. 0.000 До наказу (к) +
15 Стародуб Г. Ю. 0.000 До наказу (к) +
16 Велігорська О. А. 0.000 До наказу (к) +
17 Нестерук А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Єрмоленко А. М. 0.000 Рекомендовано (к)