Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кравченко В. Р. 0.000 До наказу (к) +
2 Галушка Т. Г. 0.000 До наказу (к) +
3 Коротков І. С. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Нестерук А. В. 0.000 Рекомендовано (к)