Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 15 • К 15
Заяв 32
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 18
  • Оригіналів: 18
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 26
  • Конкурс на бюджет: 0.62
  • Зараховано: 23
  • Оригіналів: 23
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 62
  • Конкурс на бюджет: 1.94
  • Зараховано: 43
  • Оригіналів: 43
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Оробчук А. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Маєвський М. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Піцик М. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Русецький І. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Рудик О. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Романюк М. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Шеремета Д. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Пелікан Ю. С. 0.000 До наказу (к) +
9 Кірєєв В. М. 0.000 До наказу (к) +
10 Конопка М. М. 0.000 До наказу (к) +
11 Брунець В. Г. 0.000 До наказу (к) +
12 Бондарук Я. А. 0.000 До наказу (к) +
13 Запотічний Р. В. 0.000 До наказу (к) +
14 Щоткевич Ю. І. 0.000 До наказу (к) +
15 Вегера Н. Ф. 0.000 До наказу (к) +
16 Шуст А. Р. 0.000 До наказу (к) +
17 Пашкуцький А. Б. 0.000 До наказу (к) +
18 Пухнатий В. В. 0.000 До наказу (к) +
19 Дружич Ю. В. 0.000 Допущено
20 Шкробацький В. В. 0.000 Допущено
21 Дацко В. І. 0.000 Допущено
22 Дикін Д. О. 0.000 Допущено
23 Сирота Т. Р. 0.000 Допущено
24 Джурик В. М. 0.000 Допущено
25 Лисенко Д. А. 0.000 Допущено
26 Барило І. С. 0.000 Допущено
27 Павлишин В. І. 0.000 Допущено
28 Зварич А. Т. 0.000 Допущено
29 Макарчук Т. Р. 0.000 Допущено
30 Черемухін Ю. А. 0.000 Допущено
31 Хоревич Р. В. 0.000 Допущено
32 Лещишин М. І. 0.000 Допущено