Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ільїн Д. І. 0.000 До наказу (к) +
2 Лях А. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Таран Р. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Стручков О. П. 0.000 До наказу (к) +
5 Надтока Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Сукачов І. М. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Пєстов О. В. 0.000 Рекомендовано (к)