Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 4 • К 4
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Котюжанський Е. М. 120.500 До наказу (к) 109 132
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 132
+
2 Чех Д. О. 113.000 Рекомендовано (к) 111 115
  • Українська мова: 111
  • Географія: 115
+
3 Левицький О. В. 147.500 Допущено 135 160
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 160
4 Когут А. В. 124.500 Допущено 100 149
  • Українська мова: 100
  • Географія: 149
5 Кульчицький Б. І. 115.000 Допущено 113 117
  • Українська мова: 113
  • Географія: 117
6 Кузь М. А. 154.500 137 172
  • Українська мова: 137
  • Географія: 172