Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • БМ 1 • К 9
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 4
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-7072286 Л. К. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 6459-5757903 Д. Д. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
3 6459-4586608 С. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
4 6459-5715938 Н. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
5 6459-4870197 Д. Д. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
6 Чорна Ю. В. 184.000 До наказу (к) 184
  • Фахове випробування: 184
+
7 Тупаленко І. А. 168.000 До наказу (к) 168
  • Фахове випробування: 168
+
8 6459-5758784 В. В. 0.000 Рекомендовано (б) Квота-2
9 6459-4784967 М. І. 0.000 Рекомендовано (б) Квота-2
10 6459-5194040 І. А. 0.000 Рекомендовано (б) Квота-2
11 Залогіна О. Г. 196.000 Рекомендовано (б) 196
  • Фахове випробування: 196
12 Хардикова М. О. 172.000 Рекомендовано (к) 172
  • Фахове випробування: 172