Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 9 • БМ 1 • К 8
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанній індустрії
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Купріяненко М. І. 180.000 До наказу (к) 180
  • Фахове випробування: 180
+
2 Гарбиш Н. В. 172.000 До наказу (к) 172
  • Фахове випробування: 172
+
3 Ковтунець А. В. 160.000 До наказу (к) 160
  • Фахове випробування: 160
+
4 Трайдук Н. А. 128.000 До наказу (к) 128
  • Фахове випробування: 128
+
5 Роєнко Т. В. 192.000 Рекомендовано (б) 192
  • Фахове випробування: 192
+
6 Резниченко А. А. 192.000 Рекомендовано (б) 192
  • Фахове випробування: 192
+
7 Савельєва А. В. 192.000 Рекомендовано (б) 192
  • Фахове випробування: 192
+
8 Чорна Ю. В. 184.000 Рекомендовано (к) 184
  • Фахове випробування: 184
9 Скриннік А. В. 160.000 Рекомендовано (к) 160
  • Фахове випробування: 160
10 Богданова І. В. 128.000 Рекомендовано (к) 128
  • Фахове випробування: 128
11 Байцур Є. С. 196.000 Допущено 196
  • Фахове випробування: 196
12 Желюк К. В. 0.000 Зареєстровано
13 6459-6487622 А. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.) Квота-2
14 6459-223793 А. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.) Квота-2